Nieuw Management

Gistermiddag ( 8-11-17 ) zo rond de klok van 14.30 uur werd er geproost aan de hooglandseweg te Nijmegen .
Hille was al enkele weken in gesprek met Lukassen producties te Nijmegen om te kijken of ze iets voor mekaar konden betekenen 
als het gaat om agendabeheer en een stukje manegement . Mede op advies van zijn producer Emile Hartkamp is Hille het gesprek aangegaan omdat ook Emile zag dat het langzaam bij beetje toch over Hille zijn schoenen begon te wandelen mede door de twee laatste knallers van single's te weten '24 Billen' en 'Ik lach me de ballen uit m'm broek'.  " Het blijkt dat de populariteit nog steeds stijgende is en dat het tijd word voor een nieuwe stap in Hille's carriere , en deze een stukje te professionaliseren " aldus Emile !
Nadat Hartkamp had gesproken met Leo Lukassen senior en ook diens enthousiasme groeide wat betreft Lytse Hille werd er een afspraak gemaakt en zijn ze na een week of 5 onderhandelen tot een compromie gekomen waar beide partijen een goed gevoel bij hebben. Lukassen Senior gaat het stukje manegement voor zijn rekening nemen , daarnaast zal het team van lukassen producties zorg dragen voor de boekingen en administratie om op deze manier Hille wat werk uit handen te nemen en hem te laten doen waar hij goed in is , Feestvieren !


Bericht geplaatst op: 2017-11-24 19:20:40

Terug naar homepage